Dét at komme i gang!

Det bedste ved at træne..

… Er badet, man tager efterfølgende! Ej, jeg elsker at træne, det er blevet en vigtig del af min hverdag. Der er simpelthen ikke noget bedre, end den følelse man får efter at have trænet en god omgang træning. Det skulle da lige være kage! Mors berømte chokoladekage med et glas mælk ved siden af. Jesus. Hvor var jeg? Nå ja, træning. I dag var jeg taget til to hold ovre i Fitness.dk, som skønt nok ligger lige rundt om hjørnet for, hvor min kæreste og jeg bor, så distance er i hvert fald ikke en undskyldning for at skippe træningen, fordi man hellere vil sove længe. Niks, stod op klokken 7:10 og var ude af døren klokken 7:45 til en omgang ‘CORE’ direkte efterfulgt af sjove ‘Zumba Step’. Det skal så lige siges, at jeg er ret ny til alt det der med at træne, så det gav godt nok sved på panden at have to hold lige efter hinanden, men hold nu op, hvor var det godt! Begge hold var med en skøn træner, som er super motiverende og skæg, og man kan ikke undgå at blive i godt humør med hende!

– Det er faktisk utroligt, hvor meget det betyder for ens holdtræning, hvor motiverende træneren er, og hvor god hun er til at få en med og op i den der tilstand af “Fuck ja, jeg kan klare alt, Fuck ja, jeg danser mega godt, Fuck ja, jeg kan ryste min booty” – Også selvom man ikke kan, gør det ikke noget, at man føler, at man kan og glemmer lidt, hvor dum man måske ser ud i forsøget på diverse moves 😀 😀

Håber I alle har en dejlig Tirsdag! Forresten smider jeg lige opskriften på min mors berømte chokoladekage her. God træning!

Chokoladekage med ‘To die for’ glasur a la Mettes mor!

20130130_165802

Bag kagen i en bradepande eller i en springform

Kagen:
200 g smør
5 æg
4 dl sukker
240 g hvedemel (4 dl)
1 dl kakao (usødet)
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanilljesukker
2 dl mælk
evt. kokosmel til pynt.

Glasur:
75 g smør
1/2 dl stærk kaffe (f.eks. instant kaffe, selvfølgelig blandet op med  varmt vand! 😀 )
4 dl flormelis
2 spsk. kakao (usødet)
2 tsk. vaniljesukker.

Sæt ovnen på 200 grader. Beklæd en bradepande med bagepapir. Smelt smørret og lad det køle af. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Bland mel, kakao, bagepulver, og vanilje. Sigt det ned i æggeblandingen. Tilsæt smør og mælk. Rør det hele sammen til en jævn dej og hæld den i bradepanden. Bag den midt i ovnen i 20-25 minutter.

Smelt smørret til glasuren og rør de øvrige ingredienser i. Smør glasuren på den afkølede kage og nyd den for guds skyld! Det er nok ikke en kage, man skal spise hver dag. Men hvor ville jeg ønske, man kunne 😀

– Mette

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dét at komme i gang!