Emetofobi - Alvoren

Mit første interview!

WORLD YOU LOVE (1)

Min mission om at nedbryde tabuet om fobier er hermed sat i gang i form af mit første interview, som fandt sted i Radio Skive i eftermiddags. Jeg har i løbet af de sidste par uger undersøgt mine muligheder for at kunne kom ud med mine budskaber hos diverse lokale medier. Det skal jeg nok komme mere ind på i et senere indlæg *tease tease* 😉

Interviewet gik rigtig godt! Jeg havde en smule nerver på, men det havde jeg også regnet med, når det kommer til at tale om min fobi, og så endda i radioen for en masse lyttere. Vi kom både ind på, hvordan jeg er ved at komme min fobi til livs, hvordan min blog skal hjælpe og lidt om min personlige historie.

Tag en lytter!

– Mette

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Emetofobi - Alvoren